Mark Norman

Mark Norman

Award winning DJ - Producer

Synchronicity is het debuutalbum van Mark Norman en kwam in 2005 uit.

In 2006 ging hij tachtig dagen de wereld over. Met 24 optredens in 23 landen was dit een van de meest unieke concepten van 2006 in de internationale dancewereld.

In 2007 kwam zijn tweede album uit, getiteld Colours.

Naast eigen producties heeft Norman diverse artiesten geremixt, zoals Tiesto, Paul Oakenfold, ATB, Brian Transau (BT), Blank & Jones, Andain, Signum en vele anderen.

Tim Thijs Ketting

Tim Thijs Ketting

Host

’Tim Thijs is een bevlogen presentator en interviewer, met gevoel voor humor en entertainment.

Op YouTube is hij bekend als presentator van o.a. BAM Wonen, BOL en het Prins Bernard Cultuurfonds en achter de schermen als regisseur van verschillende programma’s van RTL Concentrate. Daarnaast zou je zijn stem kunnen herkennen van sportsamenvattingen op Voetbalzone, AD en Wielerflits.

Zouie Todd

Zouie Todd

Co-host

Zouie zit in het tweede jaar van de opleiding Sport & Bewegingscoördinator niveau 4 op MBO College Poort. “Ik wil graag gymdocent worden, omdat dit altijd het leukste vak op school was.

Mijn moeder en oma zijn ook docent (geweest) dus lesgeven zit echt in mijn DNA”, aldus Zouie over haar motivatie om voor deze opleiding te kiezen. Maar dit is niet het enige wat Zouie ambieert: “Na een aantal jaar werken als gymdocent zou ik ook graag een deeltijdopleiding hotelmanager willen doen om vervolgens een hotel te openen. En eigenlijk zou ik ook wel conducteur willen worden.”