Hoe kan je meedoen?

Deelname is gratis!

Elke MBO-student kan in een team van 4 personen deelnemen aan onze Vierkamp op 16 juni aanstaande van 13.00 tot 16.30 uur. Door deel te nemen aan de Vierkamp maak je kans op het winnen van prachtige prijzen!

Deelnemende teams dienen zich uiterlijk 14 juni vóór 17.00 uur aanmelden via het inschrijfformulier op deze website. Deelnemers die zich individueel inschrijven worden door ons in een leuk team van 4 personen geplaatst.

Tijdens de Vierkamp wordt er onderling gestreden in de sporten wielrennen, hardlopen, darten en dansen. Elke deelnemer van een team doet mee aan één van deze sporten. Alle punten per team worden bij elkaar opgeteld en samen maak je kans om er met de prijzen vandoor te gaan. Elk team kan extra punten verdienen door hoog te scoren in de sport- en provinciequiz.

De uitzending rondom de Vierkamp wordt live online uitgezonden en is ook achteraf terug te kijken. Tijdens de uitzending ontvangen wij danser en acteur Juvat Westendorp, wereldkampioen kickboksen Chellina Chirino en Award winning DJ Mark Norman. De uitzending wordt gepresenteerd door Tim Thijs Ketting en zijn co-host Zouie Todd.

Inschrijven
Via de registratielink op deze pagina kun je je opgeven. Je ontvangt dan een bevestiging met nadere instructies.

Schrijf je NU in voor de Vierkamp en maak kans op te gekke prijzen! Inschrijven is meedoen!

Houd onze socials en de website in de gaten voor de laatste informatie en leuke weetjes!