Chellina Chirino

Chellina Chirino

Kickboks Workout Instructor

Oud ROC-student Chellina Chirino uit Amsterdam werd in oktober 2020 wereldkampioen kickboksen in haar klasse. De 21-jarige Chellina wist het wereldtitelgevecht van vijf rondes overtuigend te winnen.

‘De Enfusion 57 kilogram-riem is nu in handen van ’Da Beast!‘, kopte het nieuws. Deze bijnaam heeft Chellina te danken aan haar eerste wedstrijd. ’Ik speelde een toernooi en elke wedstrijd was snel afgelopen. Iedereen zei daarna "heeej beast" en een dag later noemden ze me in de krant ‘Amsterdams beest’.’

Chellina zal op 18 mei én 1 juni a.s. onze ONLINE workouts kickboksen verzorgen. Bovendien zal zij deelnemen aan de live online finale van MBO Moves! op 16 juni 2021.

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp

Dans Workout Instructor

Danser en acteur Juvat Westendorp had al voor zijn 21ste jaar, zonder enige dansopleiding, een indrukwekkend carrière. Van huis uit is hij een breakdancer.

Juvat brak door bij het grote publiek door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Hij werd daarna al snel een van Nederlands meest besproken performers uit de Urban dans scene en werkte voor verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hij reisde de wereld over voor sportmerken als Nike & Asics en ontwikkelde hij zich in korte tijd van rauwe breakdancer tot allround danser. Hij danste in verscheidene hiphop shows voor sportmerken tot aan hoofdrollen in de moderne danswereld (Isabelle Beernaert & Scapino Ballet).

Guido van Moorselaar

Guido van Moorselaar

Freestyle voetbal

Guido is één van de bekendste namen uit het Nederlandse freestyle voetbal. Naast atleet, artiest en trainer is hij ook de voorzitter van Freestyle Voetbal Nederland en de Nederlandse vertegenwoordiger van de World Freestyle Football Association.

Guido heeft o.a. voor UEFA, KNVB, Ajax, Feyenoord en Red Bull gewerkt. Verder heeft hij vlak voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Duitsland in een uitverkochte Johan Cruijff Arena een demonstratie mogen gegeven. Samen met vijf andere internationale freestylers presenteert hij de nieuwe EK-mascotte Skillzy en de twee freestyle voetbalambassadeurs voor het EK 2020.

Jeroen Smidt

Jeroen Smidt

Fitness Workout Instructor

Jeroen is oprichter van Sportlab.

"Ik geloof dat er in iedereen een atleet zit, door middel van atletische trainingen probeer ik de atleet in mensen (terug) naar boven te halen. Met veelzijdig bewegen kun je heel veel winnen. Je wordt er een gelukkiger en gezonder mens van. Goed voor jezelf zorgen betekend goed en gezond eten en drinken, goed slapen en je spieren soms goed op hun donder geven. Dat doet soms even pijn, maar dat is van korte duur. Je houd er altijd een tevreden gevoel aan over en in het begin een beetje spierpijn. Maar als dat alles is...!"